Startsida / Anslagstavla

yrkesforarensdag9sep


 

Transportkompeten
Välkommen till konferensen Transportkompetens, årets mest lärorika forum!
Den 5-6 oktober kastar M/S Cinderella loss och ombord erbjuder vi lärorika diskussioner, seminarier, nya kontakter och mycket annat. Seminarierna är till stor del valbara och uppdelade i 50-minuterspass för att du ska kunna skräddarsy det program som passar dig bäst. Ämnena varierar stort, några exempel är ny teknik, APL och coachning av elever. Läs mer här >

Anmäl dig här!


Nominering till utmärkelsen Årets Transportskola 2017
Vem som helst kan nominera en eller flera skolor. Skolor kan nominera sig själva, eller bli nominerade av exempelvis elever, medarbetare, tidigare elever eller företag som samarbetar med skolan.
Den som nominerar en skola måste uppge kontaktuppgifter men får i övrigt vara anonym. Sista datum för nominering är den 25 augusti 2017. På konferensen Transportkompetens 5 oktober tillkännages vilken skola som får den hett eftertraktade utmärkelsen Årets Transportskola – till Anders Jonzons minne.

Nominera gärna en skola genom att klicka här!

Läs mer om den nyinstiftade utmärkelsen samt hur nomineringen går till på bliyrkesforare.nu.

aretstransportskola


Snabbkurs i APL-loggbok
TYA har tagit fram en snabbkurs för APL-Loggbok. Kursen är digital guidar dig som lärare genom funktioner och fördelar med loggboken. Den tar även upp och förklarar nyheter och funktioner som förbättras i version 2 av loggboken.
Klicka här för att öppna snabbkursen

e-learning 

Logga inGlömt lösenord


Ansök om licensAlla fält måste fyllas i!

Förnya er licens härAlla fält måste fyllas i!